Hyvä Suomi! -palkinto

JUHA KALLIOKOSKI / KAMUX OY

Juha Kalliokoski palkittiin Auto- ja Liikennegaalassa vuoden 2020 Hyvä Suomi! -kannustuspalkinnolla ansioistaan yhden miehen autoliikkeen kasvattamisesta kansainväliseksi pörssiyhtiöksi. Auto ja liikennetoimittajien palkintoluokan kummina toimivan Santanderin toimitusjohtaja Peter Sjöberg luovutti Kalliokoskelle myös hyväntekeväisyysstipendin luovutettavaksi edelleen palkitun valitsemalle kohteelle.

Kalliokosken perustama Kamux aloitti toimintansa Hämeenlinnassa vuonna 2003. Yrityksestä on kehittynyt lyhyessä ajassa käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut merkittävä vähittäiskaupan ketju. 

Kamux Oyj yhdistää digitaalisen kaupankäynnin 50 myymälän verkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Kamux-konserni on laajentunut nopeasti myös Suomen rajojen ulkopuolelle Ruotsiin ja Saksaan.

Kalliokoski ilmoitti heti gaalalavalla lahjoittavansa Santanderin Hyvä Suomi! -kannustusstipendin Oulunsalon 4H-yhdistykselle, jolla on ollut häneen kannustava vaikutus yrittäjyyteen ja ymmärrykseen ilmastoasioissa lapsuusvuosien aikana.