Mikko Alatalo paljastaa Vuoden Auto Suomessa 2023 -voittajan Tampere-talossa järjestettävässä Auto- ja Liikennegaalassa

Mikko Alatalo esiintyy Auto- ja Liikennegaalassa.

Auto- ja Liikennegaala kokoaa yhteen auto- ja liikennealojen toimijat perjantaina 16. päivä joulukuuta palkitsemisten, tunnustusten ja huippuviihteen pariin Tampere-talon upeisiin puitteisiin. Juhlaillassa jaetaan kunniaa yhteensä kahdeksassa eri palkintoluokassa.

Vuotuisen gaalan juontavat Helen Karim ja Satu Tuomisto. Illan musiikkiviihteestä vastaa rockyhtye GNTL Motors solistivieraanaan manserockin ikinuori legenda Mikko Alatalo, joka myös paljastaa illan loppuhuipentumana Vuoden Auto Suomessa 2023 -voittajan Auto- ja liikennetoimittajien yhdistyksen puheenjohtajan Kalle Kalajan kanssa.

Vuoden Auto Suomessa -kilpailuun osallistui 30 autouutuutta, joista finaaliin selviytyi kuusikko Kia Niro, Mercedes-Benz EQE, Opel Astra, Renault Megane E-Tech, Škoda Fabia ja Volkswagen ID. Buzz.

Satu Tuomisto toimii illan toisena juontajana.

Hyväntekeväisyys tärkeässä roolissa

Jännittävään iltaan tuovat lisäarvoa gaalakumppaneiden Fennian, Rightwaren ja Santanderin hyväntekeväisyysstipendit. Ne luovutetaan Liikenneteko-, Innovaatio- ja Hyvä Suomi! -palkintoluokkien voittajille edelleen jaettavaksi palkittavien valitsemille kohteille.

-Emme epäröineet hetkeäkään, kun meille tarjoutui mahdollisuus liittyä Auto- ja Liikennegaalan kumppaneiden joukkoon juuri nyt, kun autovakuuttamisemme alkamisesta on kulunut tasan 100 vuotta. Haluamme olla myös ajan hermolla liikkumisen eri muotojen sähköistyessä vauhdilla, kertoi Fennian autovakuutus- ja vahinkopalveluiden johtaja Mikko Pöyhönen.

-Gaalaan osallistuminen liikenneturvallisuuteen liittyvän hyväntekeväisyysstipendin jakajana antaa meille samalla arvokkaan mahdollisuuden korostaa turvallisuuden merkitystä liikenteessä, kiitteli Pöyhönen.

Helen Karim on illan toinen juontaja.

Aamulehti Live, ISTV ja Tapahtuma-tv Eveo gaalan kanavat

Kuka tahansa voi osallistua Auto- ja Liikennegaalaan tilaamalla illalliskortin tapahtuman verkkosivujen kautta osoitteesta autojaliikennegaala.fi. Juhlailtaa voi myös seurata kotisohvalta suorana lähetyksenä Aamulehti Liven ja ISTV:n välityksellä perjantaina 16.12. klo 19.00 alkaen noin kolmen tunnin ajan.

Puolen tunnin tiivistelmä gaalan palkitsemisista lähetetään heti lauantai-iltana 17.12. klo 22.30-23.00 uudella Tapahtuma-tv Eveolla. Tunnin Highlights-erikoislähetys on vuorossa samalla kanavalla samaan aikaan viikkoa myöhemmin, eli jouluaattona 24.12. klo 22.30-23.30. Uusinnat esitetään sunnuntaisin 18.12. klo 12.00-12.30 ja 25.12. klo 12.00-13.00. Eveo näkyy antennitalouksissa sekä Telian ja Ålcomin kaapelitalouksissa kanavapaikalla 17.

Lisätietoja: autojaliikennegaala.fi