Sensible 4 jakoi Rightwaren lahjoittaman Innovaatio-stipendin Otaniemen opiskelijoille

Auto- ja Liikennegaalan Innovaatio-palkintoluokan kummi ja yksi gaalan pääyhteistyökumppaneista Rightware Oy lahjoitti Innovaatio-palkinnon viime gaalassa voittaneelle Sinsible 4 -yritykselle kunniamaininnan ja -taulun lisäksi 3 000 euron hyväntekeväisyysstipendin edelleen jaettavaksi haluamalleen kohteelle. Sensible 4 suuntasi stipendin puoliksi kahdelle Otaniemen opiskelijajärjestölle Automaatio- ja systeemitekniikan kilta ry:lle ja Automaatio- ja systeemitekniikan alumnit ry:lle.

Stipendien luovutus toteutui korona-rajoitusten seurauksena lokakuun 6. päivänä Sensible 4:n tiloissa Espoon Leppävaarassa. Osallistujille kerrottiin samalla Sensible 4:n kansainvälisistä joukkoliikennepiloteista itseohjautuvilla autoille Norjassa ja Sveitsissä. Vieraille esiteltiin myös Toyota Proace -pikkubussia ja sen lukuisia itseohjautuvuuteen liittyviä teknisiä innovaatioita.

Yksi Sensible 4 Oy:n perustajista Jussi Suomela (oik.) esitteli Toyota Proaceen sijoitettua ympäristön tunnistusteknologiaa Auto- ja Liikennegaalan järjestelytoimikunnan puheenjohtajalle Jukka Suomelalle.